Εταιρικό Προφίλ

"ΧΥΖ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ - Σ. ΚΑΤΣΩΛΗΣ – Δ. ΜΠΙΛΑΛΗΣ Ο.Ε. "

το Εταιρικό Προφίλ σε pdf

Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την Τοπογραφία

H ΧΥΖ είναι εταιρία αποκλειστικά τοπογραφικών μελετών και εφαρμογών για υποστήριξη σε μεγάλα εργοτάξια (αεροδρόμια - κτιριακά συγκροτήματα - στάδια), εργοτάξια οδοποιίας, λατομεία, γραμμές κοινωφελών υπηρεσιών (οπτικών ινών και άλλες).

Με έδρα την Αθήνα από το 1995 εξυπηρετούμε εργοτάξια σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (πάνω από 130 μέχρι σήμερα).

Σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε ιδιώτες προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοπογραφίας που περιλαμβάνουν σύνταξη εξαρτημένων διαγραμμάτων, εντοπισμό και οριοθέτηση ιδιοκτησιών, εφαρμογή τίτλων αλλά και αποτύπωσης μεγάλης κλίμακας με δορυφορικούς δέκτες GPS.

Κατέχουμε ηγετική θέση στην σύνταξη φωτοερμηνευτικών μελετών. Καθιερώσαμε την Φωτοερμηνεία σαν μελέτη που τεκμηριώνει και αποδεικνύει τα ευρήματα των αεροφωτογραφιών και των δορυφορικών εικόνων σε δικαστικές υποθέσεις και σε επιστημονικές μελέτες.

Εξειδικευόμαστε

Η xyz συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες. Επεκτεινόμαστε στην παραγωγή 3D μοντέλων (κτιρίων, πολύπλοκων βιομηχανικών εγκαταστάσεων, πλοίων, λατομείων, αρχαιολογικών χώρων) με σαρώσεις 3D Laser Scanning..

Το προσωπικό εκπαιδεύεται σε νέα λογισμικά. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία για να σας προσφέρουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε υψηλή ποιότητα.

Φιλοσοφία μας είναι να εξασφαλίζουμε την αρτιότερη τεχνικά λύση για τα θέματα των πελατών μας στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Εκμεταλλευόμενοι τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο, μειώνοντας δραστικά το κόστος. Η εξειδίκευση και η άρτια κατάρτιση των μηχανικών μας, εξασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη σε όλα τα θέματα τοπογραφίας-φωτοερμηνείας.

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ο πλούσιος εξοπλισμός υπαίθρου με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η τεχνολογία για τοπογραφικές εφαρμογές.

Τα κυριότερα έργα τα οποία υποστηρίξαμε:

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button