H ΧΥΖ είναι εταιρία αποκλειστικά τοπογραφικών μελετών και εφαρμογών για υποστήριξη σε μεγάλα εργοτάξια (αεροδρόμια – κτιριακά συγκροτήματα – στάδια), εργοτάξια οδοποιίας, λατομεία, γραμμές κοινωφελών υπηρεσιών (οπτικών ινών και άλλες).

Με έδρα την Αθήνα από το 1995 εξυπηρετούμε εργοτάξια σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (πάνω από 130 μέχρι σήμερα).

Σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε ιδιώτες προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοπογραφίας που περιλαμβάνουν σύνταξη εξαρτημένων διαγραμμάτων, εντοπισμό και οριοθέτηση ιδιοκτησιών, εφαρμογή τίτλων αλλά και αποτύπωσης μεγάλης κλίμακας με δορυφορικούς δέκτες GPS.

Κατέχουμε ηγετική θέση στην σύνταξη φωτοερμηνευτικών μελετών. Καθιερώσαμε την Φωτοερμηνεία σαν μελέτη που τεκμηριώνει και αποδεικνύει τα ευρήματα των αεροφωτογραφιών και των δορυφορικών εικόνων σε δικαστικές υποθέσεις και σε επιστημονικές μελέτες.

Εξειδικευόμαστε
Η XYZ συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες. Επεκτεινόμαστε στην παραγωγή 3D μοντέλων (κτιρίων, πολύπλοκων βιομηχανικών εγκαταστάσεων, πλοίων, λατομείων, αρχαιολογικών χώρων) με σαρώσεις 3D Laser Scanning.

Το προσωπικό εκπαιδεύεται σε νέα λογισμικά. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία για να σας προσφέρουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε υψηλή ποιότητα.

Φιλοσοφία μας είναι να εξασφαλίζουμε την αρτιότερη τεχνικά λύση για τα θέματα των πελατών μας στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Εκμεταλλευόμενοι τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο, μειώνοντας δραστικά το κόστος. Η εξειδίκευση και η άρτια κατάρτιση των μηχανικών μας, εξασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη σε όλα τα θέματα τοπογραφίας-φωτοερμηνείας.

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ο πλούσιος εξοπλισμός υπαίθρου με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η τεχνολογία για τοπογραφικές εφαρμογές.

ver-logo
BV_Cert_ISO 45000

Πολιτική Ποιότητας – Πιστοποίηση ISO 9001 – 2015 | ISO 45000 – 2018

Η εταιρεία Σ. ΚΑΤΣΩΛΗΣ – Δ. ΜΠΙΛΑΛΗΣ Ο.Ε. «ΧΥΖ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ»

H XYZ είναι Πιστοποιημένη από την Bureau Veritas σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 για την υλοποίηση τεχνικών μελετών στα πεδία:

ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΡΓΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΕΤΡΙΑΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ GIS

ΕΙΔΙΚΩΝ 3D ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΩΝ LASER SCANNER ΓΙΑ την ΝΑΥΤΙΛΙΑ & την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρει ώστε να επιτύχει το επιθυμητό υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της. Σε αυτό συνηγορεί η πολύχρονη και εξειδικευμένη πείρα των στελεχών της «ΧΥΖ» στο συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά και η διάθεση για συνεχή βελτίωση.

Ο Πελάτης πέρα από την σιγουριά για την ποιότητα των μετρήσεων που είναι και αυτό που τελικά ζητά από εμάς έχει όλα τα επιπλέον οφέλη:

 • Άμεση εξυπηρέτηση και έγκυρη πληροφόρηση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου με υπευθυνότητα και συνέπεια
 • Προσπάθεια για την εύρεση της βέλτιστης λύση μέσω εμπεριστατωμένων μελετών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.
 • Σιγουριά για το ότι δουλεύουμε αφοσιωμένοι σε αυτό που μας ζήτησε χωρίς καθυστερήσεις και κωλύματα σε πρακτικά ζητήματα.
 • Υλοποίηση έργων με ελεγχόμενες διαδικασίες σύμφωνα με τις ισχύουσες κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις.
 • Συνεχή έλεγχο κατά την διάρκεια υλοποίησης των έργων και εφαρμογή τελικών μετρήσεων επαλήθευσης της καλής λειτουργίας πριν την παράδοση – παραλαβή.
 • Συνεχή προσπάθεια για τη προσφορά όλο και μεγαλύτερου εύρους και καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Συνεχή αξιολόγηση και εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών προκειμένου να είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις στον κλάδο και να είναι σε θέση να υλοποιούν τις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί με ποιότητα, ακολουθώντας πάντα τις διαδικασίες της «ΧΥΖ».
 • Συνεχή προσπάθεια για ανανέωση και συντήρηση του εξοπλισμού, των συστημάτων και των οργάνων μέτρησης και ελέγχου.
 • Άμεση αναγνώριση πιθανών προβλημάτων ή παραπόνων και προσπάθεια για γρήγορη και αποτελεσματική διευθέτηση τους, με ευθύνη της διοίκησης της εταιρείας.
 • Διενέργεια περιοδικών εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων από φορείς για τον έλεγχο τήρησης των σχετικών απαιτήσεων ως προς τις παρούσες δεσμεύσεις.

Στέφανος Κατσώλης – Δημήτρης Μπιλάλης

Οι μηχανικοί μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ

O Δημήτρης Μπιλάλης είναι συνιδρυτής της εταιρείας XYZ, Σ. Κατσώλης Δ. Μπιλάλης Ο.Ε., εταιρείας που ασχολείται με τοπογραφικές & Συγκοινωνιακές Εφαρμογές και Ειδικές Τρισδιάστατες Αποτυπώσεις. Στην εταιρεία κατέχει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή έργων.

Ο Δημήτρης έχει επαγγελματική εμπειρία 29 ετών τόσο σε τοπογραφικές μελέτες ( έχει εκπονήσει πάνω από 1100 μελέτες για ιδιώτες), όσο και σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα όπως,  Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Στάδιο Καραϊσκάκη, the Mall Athens, Διυλιστήρια Αγ. Θεοδώρων motor oil, Χαλυβουργική, ΟΑΚΑ κ.ο.κ., στα οποία έχει συμμετάσχει ως υπεύθυνος τοπογραφικού τμήματος.

O Δημήτρης είναι Τοπογράφος Μηχανικός απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και με ειδίκευση σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων (Katholieke Universiteit Leuven – Belgium) και είναι Μελετητής Τοπογράφος – Συγκοινωνιολόγος.     Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου Γ’ τάξης στην Κατηγορία 16 (Μελέτες Τοπογραφίας: Γεωδαιτικές, Φωτογραμμετρικές, Χαρτογραφικές, Κτηµατογραφικές και Τοπογραφικές) καθώς και κάτοχος μελετητικού πτυχίου Β’ τάξης στην Κατηγορία 10 (Μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων: οδών, σιδηροδρομικών γραμμών, μικρών τεχνικών έργων, έργων υποδομής αερολιμένων και κυκλοφοριακές μελέτες).

Ο Δημήτρης είναι έγγαμος με τρία παιδιά. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται τα τελευταία χρόνια ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του αναπτυξιακού τμήματος ομάδας μπάσκετ της περιοχής των Αθηνών που διαμένει. Τον ευχαριστεί να μελετά ‘Πατερικά κείμενα και βίους Αγίων’ και όταν ευκαιρεί επισκέπτεται το Άγιο Όρος.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΣΩΛΗΣ

O Στέφανος Κατσώλης είναι υπεύθυνος μελετητικού γραφείου εξειδικευμένου σε τοπογραφικές εργασίες και μελέτες, καθώς είναι ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της εταιρείας XYZ Σ. Κατσώλης Δ. Μπιλάλης Ο.Ε. Τοπογραφικών & Συγκοινωνιακών Εφαρμογών και Ειδικών Τρισδιάστατων Αποτυπώσεων.

O Στέφανος έχει επαγγελματική εμπειρία 29 ετών στο σχεδιασμό, κατασκευή και παρακολούθησης προόδου κατασκευαστικών εργασιών, μέσω του ρόλου του ως onsite και offsite υπεύθυνος μηχανικός τοπογραφικών εργασιών σε περισσότερα από 300 έργα σε εργοτάξια. Παραδείγματα περιλαμβάνουν, την κατασκευή του αεροδρομίου του Ελ. Βενιζέλου όπου ήταν υπεύθυνος του τοπογραφικού τμήματος ( 12 συνεργεία υπαίθρου), τον έλεγχο μικρομετακινήσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), τον Βιολογικό καθαρισμό του εργοστασίου στην Ψυττάλεια, την μεταλλική κατασκευή του Σταδίου Καραϊσκάκη , την αποτύπωση 1600Km οπτικής ίνας για την εταιρεία Forthnet, Τρισδιάστατες Αποτυπώσεις μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Σήμερα διευθύνει και συντονίζει στην XYZ τις Τοπογραφικές Μελέτες και Εργασίες για την Υποστήριξη των Μελετητικών και Κατασκευαστικών Εργασιών καθώς και των Εργασιών Αδειοδότησης της Επένδυσης του Ελληνικού για τον Κύριο του Έργου δηλαδή την Lamda Development.

O Στέφανος είναι Τοπογράφος Μηχανικός απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και είναι
Μελετητής Τοπογραφος – Συγκοινωνιολόγος. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου Γ’ τάξης στην Κατηγορία 16 (Μελέτες Τοπογραφίας: Γεωδαιτικές, Φωτογραµµετρικές, Χαρτογραφικές, Κτηµατογραφικές και Τοπογραφικές) καθώς και κάτοχος μελετητικού πτυχίου Β’ τάξης στην Κατηγορία 10 (Μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων: οδών, σιδηροδρομικών γραµµών, µικρών τεχνικών έργων, έργων υποδομής αερολιμένων και κυκλοφοριακές μελέτες).

Στον ελεύθερο του χρόνο, ο Στέφανος είναι ποδηλάτης και έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη βιώσιμη κινητικότητα σε αστικούς χώρους αρχικά σε εθελοντική βάση. Μαζί με άλλους ποδηλάτες μηχανικούς υλοποίησαν μία καμπάνια για την ίδρυση δικτύου ποδηλατικού οδών ώστε να είναι εφικτή η μετακίνηση όλων των Αθηναίων με ποδήλατο από και προς τις εργασίες τους. Η προμελέτη που πρότειναν υιοθετήθηκε με την είσοδο στο Ρυθμιστικό της Αθήνας (που κατοχυρώθηκε με ΦΕΚ το 2014) 230 χιλιομέτρων ποδηλατοδρόμων στην Αττική. Από την δράση αυτή ποδηλατόδρομοι υλοποιήθηκαν και συνέδεσαν το κέντρο της Αθήνας με το παραλιακό μέτωπο και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αργότερα ως επαγγελματίας, πρότεινε στις περιφερειακές αρχές της Αττικής τη δημιουργία διαδρομής 70 χιλ. από την Αθήνα στο Λαύριο (ολοκλήρωση για την Περ. Αττικής το 2015) στις εγκαταλειμμένες γραμμές του τρένου.

ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗ

Η Ειρήνη Κουτελιδάκη είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.. Έχει εμπειρία ως επί τόπου μηχανικός σε μεγάλα δημόσια έργα τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία και διαθέτει γνώσεις που αφορούν οργάνωση και εκτέλεση έργων Δημοσίου.

Στην ΧΥΖ ασχολείται κυρίως με την σύνταξη τοπογραφικών και σύνταξη σχεδίων μεγάλης ακρίβειας υφιστάμενων κτιρίων, μνημείων και ξενοδοχείων από δεδομένα laser scanner. Σήμερα, το κυρίως αντικείμενό της αφορά το έργο ανάπτυξης στο παλιό αεροδρόμιο Ελληνικού.
Ενδιαφέροντά της είναι η γυμναστική, τα ταξίδια, η παρέα με φίλους, το καλό φαγητό, και η θάλασσα.

ΓIΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΔΗΣ

Ο Γιώργος Μανούδης σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανολόγος στο Imperial College του Λονδίνου και από το 1998 εργάζεται στο χώρο των εφαρμογών του internet σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Εξειδικεύτηκε στη δημιουργία ιστοσελίδων για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τη FIFA και την UEFA. Ο Γιώργος ασχολείται με τον αθλητισμό και στον ελεύθερο χρόνο του, τρέχοντας σε αγώνες βουνού και μεγάλων αποστάσεων. Επίσης, του αρέσουν τα παραδοσιακά κρουστά και παίζει τρομπόνι.

ΗΛΙΑΣ ΚΩΦΟΣ

Ο Ηλίας Κωφός είναι Τοπογράφος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Διαθέτει γνώσεις σε θέματα αποτυπώσεων και χαράξεων τόσο όσον αφορά στην ύπαιθρο όσο και στις εργασίες που έπονται ή προηγούνται αυτών.
Επίσης, μέσω της εταιρίας έχει αναλάβει κύριο ρόλο στις τρισδιάστατες αποτυπώσεις και συγκεκριμένα στις εργασίες που σχετίζονται με το laserscanning την φωτογραμμετρία και τη μοντελοποίηση.
Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την ποδηλασία δρόμου, την ορειβασία και κάνει εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας.

ΕΛΕΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελένη Αργυροπούλου είναι διπλωματούχος Αγρονόμος & Τοπογράφος μηχανικός του Ε.Μ.Π. ενώ τα τελευταία χρόνια η έντονη και διαρκής ενασχόληση της με τη Διαχείριση και την επίβλεψη Έργων την έχουν ωθήσει σε σπουδές πάνω στο Project management και στο Contract Management (Politecnico di Milano, PMI). Έχει εμπειρία σε επίβλεψη κατασκευαστικών Έργων, διαχείριση Συμβάσεων και διαχείριση Έργων καθώς και σε εργασίες πεδίου καθότι έχει εργαστεί σε εργοτάξια οδοποιίας και κτιριακών έργων. Διαθέτει γνώση στη διαχείριση μελετών, σε επιμετρήσεις εργασιών, σε πιστοποιήσεις λογαριασμών και σε λοιπά εργαλεία παρακολούθησης Έργων καθώς και σε θέματα αποτυπώσεων και χαράξεων τόσο όσον αφορά στο ύπαιθρο όσο και στις εργασίες που έπονται ή προηγούνται αυτού.
Της αρέσουν τα ταξίδια και όποτε βρίσκει ευκαιρία κανονίζει εξορμήσεις στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Της αρέσει επίσης ο χορός, η κηπουρική και η φωτογραφία.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Δήμητρα Δημητρίου είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά και διπλωματούχος  Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε τοπογραφικές μελέτες μεγάλων εργοταξίων σε  Ελλάδα και Ιρλανδία. Εξειδικεύεται στις  τρισδιάστατες αποτυπώσεις  και τη μοντελοποίηση. Έχει αναπτύξει τεχνογνωσία στην εφαρμογή των προτύπων BΙΜ και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε ροές εργασιών σχεδιασμού.

ΛΙΑΝΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η Λιάνα Παλαιολόγου είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ. Έχει σημαντική εμπειρία σαν αυτοαπασχολούμενη αρχιτέκτων καθώς και σαν συνεργάτης αρχιτεκτονικών γραφείων σε προμελέτες και μελέτες εφαρμογής σε μεγάλο εύρος θεμάτων, όπως καταστήματα, κατοικίες και τουριστικά καταλύματα, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία και αεροδρόμια. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διάσωση των ιστορικών κτιρίων και την μετασκευή τους σε κτίρια λειτουργικά και αειφόρα. Στην xyz, εργάζεται στις as built αρχιτεκτονικές αποτυπώσεις με χρήση στοιχείων από ψηφιακή σάρωση με στατικό laser σαρωτή και τοπογραφικές μετρήσεις ακριβείας, με σχεδίαση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε πελάτη ώστε να παραδίδεται έτοιμο το υπόβαθρο για χρήση σε περεταίρω στατικές και αρχιτεκτονικές μελέτες. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ

Ο Γιώργος Ευαγγελίου, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο της Τοπογραφίας με εμπειρία και τεχνογνωσία σε μετρήσεις Τριγωνομετρικών Δικτύων, παρακολούθηση μικρομετακινήσεων, ψηφιακές σαρώσεις, χειρισμό συστημάτων GNSS, συμβατικές αποτυπώσεις και χαράξεις. Έχει εργαστεί σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα ανοικτής και κλειστής οδοποιίας (Ολυμπία Οδός, Corridor10-Serbia, σήραγγες Παναγοπούλας), σιδηροδρομικά έργα (ΗΣΑΠ, Θριάσιο Πεδίο, Danish State Railways-Κοπεγχάγη), κτηριακά έργα (υπεύθυνος τοπογραφικού τμήματος στη Ν/Δ επέκταση του ‘Ελ.Βενιζέλος’), βιομηχανικά έργα (ΕΛ.ΠΕ.) και άλλα (όπως συντήρηση καλωδιωτής γέφυρας Ευρίπου, σήραγγα εκτροπής Αχελώου ποταμού, μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής). Διαθέτει γνώσεις ποικίλων λογισμικών τοπογραφικών εφαρμογών – πεδίου αλλά και γραφείου – και από το καλοκαίρι του 2021 στελεχώνει την ομάδας της XYZ στο εργοτάξιο του Ελληνικού. Εκτός εργασίας αφιερώνεται κυρίως στην οικογένειά του ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον αθλητισμό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Αθανασόπουλος είναι Αγρονόμος και Τοπογράφος μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η διπλωματική του εργασία ήταν στο μάθημα “Αποτυπώσεις μνημείων και αρχαιολογικών χώρων” και είχε ως θέμα την αποτύπωση και τη δημιουργία τρισδιάστατου μοντέλου στον υπολογιστή της κρύπτης του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Θεσ/κης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην 733 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων στην Κοζάνη. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει εργαστεί σε πολλά εργοτάξια κατασκευής κτιρίων, στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μερικά μόνο από τα σημαντικά έργα στα οποία συμμετείχε είναι η κατασκευή του πύργου ελέγχου στο αεροδρόμιο Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, η κατασκευή του διεθνούς αεροδρομίου “Queen Alia” στο Αμμάν της Ιορδανίας και η κατασκευή της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου της Κύπρου “Στέλιος Ιωάννου” στην Λευκωσία, σε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Γάλλου αρχιτέκτονα Jean Nouvel. Είναι παντρεμένος και ζει στην Αθήνα με τη σύζυγο και την κόρη του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΤΕ

Ο Βασίλης Κότε είναι Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Αθηνών από το 1998 και από τότε εργάζεται αδιάκοπτα στο τομέα της Τοπογραφίας είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας είτε σε εξαρτημένη σχέση. Έχει δουλέψει σε μικρά και μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα. Έχει μεγάλη εμπειρία πεδίου και γραφείου σε μελέτες και κατασκευές σε σχεδόν όλους τους τομείς που εμπλέκεται η Τοπογραφία (Οδοποιία, Συγκοινωνιακά, Κατασκευές, Κτιριακά, Τηλεπικοινωνίες, Υδραυλικά, Ενεργειακά, Κτηματολόγιο).
Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Του αρέσουν τα ταξίδια και το καλό φαγητό με καλή παρέα.

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

Η Βασιλάκη Μαρίνα είναι Τοπογράφος Mηχανικός και Mηχανικός Γεωπληροφορικής του Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Στην ΧΥΖ ασχολείται τόσο με μετρήσεις στο πεδίο όσο και με την σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων στο γραφείο. Οι μετρήσεις πεδίου αφορούν την τοπογραφική αποτύπωση καθώς επίσης και την τρισδιάστατη ψηφιακή σάρωση κτιρίων μικρής και μεγάλης κλίμακας με την διαδικασία του laser scanning.
Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την ζωγραφική ενώ απολαμβάνει εξίσου τα ταξίδια και τις εξορμήσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΤΡΟΥ

Η Κωνσταντίνα Μήτρου είναι πτυχιούχος αρχιτέκτονας μηχανικός. Οι σπουδές της έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Γένοβας. Έχει εργαστεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα με ποικίλα αντικείμενα, όπως ο σχεδιασμός ξενοδοχείων στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ο εσωτερικός σχεδιασμός εστιατορίων, ξενοδοχείων και κατοικιών σε όλη την Ελλάδα και η μελέτη και κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων σε όλη την Ευρώπη. Στο XYZ ασχολείται κυρίως με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
Της αρέσει το snowboard, τα ταξίδια και η ζωγραφική.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Ο Χρήστος Καλαντζής είναι τελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Σπουδάζει εμβαθύνοντας στην Τοπογραφία και στην Συγκοινωνιακή Τεχνική, πεπεισμένος ότι κάθε μηχανικός πρέπει να παράγει έργο με γνώμονα την αριστεία σχεδιασμού και την αειφορία. Στόχος του είναι να συμβάλει έμπρακτα στις δραστηριότητες της εταιρίας, αποκτώντας νέες δεξιότητες και τεχνογνωσία.

ΜΑΡΙΑ ΚΩΤΣΟΥ

Η Μαρία Κώτσου είναι διπλωματούχος Αγρονόμος & Τοπογράφος μηχανικός του Ε.Μ.Π. με πτυχίο Α’ τάξης στις τοπογραφικές μελέτες καθώς και στις Πολεοδομικές και Ρυμοτομικές μελέτες. Έχει μεταπτυχιακό στην Ενέργεια (MSc in Energy). Έχει εργαστεί στο κτηματολόγιο και σε ενεργειακές εταιρείες. Στην ΧΥΖ ασχολείται κυρίως με την σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων.
Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά. Της αρέσουν τα ταξίδια, το θέατρο, ο κινηματογράφος και το καλό φαγητό.

HANI ELSAFADI

Έμπειρος μηχανικός σχεδιασμού με μεγάλη εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο. Ειδικευμένος στις λύσεις Autodesk Solution, Construction, Subcontracting, Microsoft Project και Adobe . Ισχυρός επαγγελματίας στον τομέα των τεχνών και του σχεδιασμού με πτυχίο που επικεντρώνεται στο Bachelor in Computer Science(BSc) από το London Metropolitan University (BCA).

Οργάνωση έργων από το μηδέν με τα πρότυπα BIM της εταιρείας, λήψη γρήγορων αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο διάσπασης των μοντέλων και τη διανομή τους με βάση τις ανάγκες της ομάδας σχεδιασμού και κατασκευής, τη γεωγραφική θέση και τις απαιτήσεις συνεργασίας. Τέλος, ηγείται των Έργων BIM της εταιρείας.

Διαχείριση μοντέλων: Εναλλαγή σε έργα για να επιβλέπει την τήρηση των προτύπων, να διασφαλίζει ότι η μοντελοποίηση γίνεται σωστά και τα μεγέθη των μοντέλων διατηρούνται άρτια. Η ευχέρεια σε όλες τις δυνατότητες του REVIT είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των προϊόντων μοντελοποίησης και για τη διαβίβαση κρίσιμων πληροφοριών στους αρμόδιους ειδικούς εφαρμογών BIM και στους Job Captains των εταιριών που παραγγέλνουν τα μοντέλα.

Οι τεχνικοί μας

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΑΣ

Ο Θοδωρής Κοινωνάς είναι πολύπειρος τεχνικός και βοηθός τοπογράφου. Έχει εργαστεί στην ΧΥΖ για περισσότερα από 12 χρόνια και έχει εργαστεί σε περισσότερα από 100 Έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΝΙΚΟΣ ΛΩΜΗΣ

Ο Νίκος ο Λώμης είναι πεπειραμένος βοηθός τοπογράφου. Έχει σπουδάσει φωνή  παίζει πιανο dj ασχολείται με την τροποποίηση σπορ αυτοκινήτων, με custom μηχανές, συναρμολόγηση ποδηλάτων, πληροφορική και δίκτυα υπολογιστών.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ είναι απόφοιτος της σχολής Έργων Υποδομής ΤΕΙ Πατρών. Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος σε διάφορες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες που δραστηριοποιόντουσαν σε έργα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Στην εταιρεία ΧΥΖ εργάζεται από τον Οκτώβριο του 2021 υποστηρίζοντας τοπογραφικές εργασίες πεδίου και διευρύνοντας την τεχνική του κατάρτιση.

Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να κάνει ποδήλατο, το διάβασμα βιβλίων (του αρέσουν τα αστυνομικά μυθιστορήματα) και οπωσδήποτε να συναντιέται με τους αγαπημένους του φίλους.

Τα Πτυχία μας

Τα μελετητικά πτυχία που διαθέτουμε είναι τα εξής:

 • ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16) Γεωδαιτικές,
  Φωτογραμμετρικές, Χαρτογραφικές, Κτηματογραφικές και Τοπογραφικές
  • Τάξεως Γ΄ Στέφανος Κατσώλης- Αρ. Μητρώου:12438
  • Τάξεως Γ΄ Δημήτρης Μπιλάλης- Αρ. Μητρώου:12670
  • Τάξεως Β΄ Παναγιώτης Κατσώλης- Αρ. Μητρώου: 6821

 

 • ΟΔΟΠΟΙΙΑ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10) Μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων
  (οδών, σιδηροδρομικών γραμμών, μικρών τεχνικών έργων, έργων υποδομής αερολιμένων και κυκλοφοριακές)
  • Τάξεως Β΄ Στέφανος Κατσώλης – Αρ. Μητρώου:12438
  • Τάξεως Β΄ Δημήτρης Μπιλάλης – Αρ. Μητρώου:12670
  • Τάξεως Α΄ Παναγιώτης Κατσώλης- Αρ. Μητρώου: 6821

 

 • European Union Aviation Safety Agency E.A.S.A.
  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ H.C.A.A. – Υ.Π.Α.
  • A1 / A3 OPEN SUB CATEGORY
  • Εγγεγραμμένος Εκμεταλλευόμενος ΣμηΕΑ

* (min A max C)

Μερικοί από τους πελάτες μας
Στο χώρο των μεγάλων τεχνικών έργων όπου τα τελευταία χρόνια απαιτούνται, τεχνογνωσία και υψηλής ποιότητας εξοπλισμός, το γραφείο μας έχει καλύψει άριστα μεγάλες Τεχνικές Κατασκευαστικές εταιρείες στον τομέα των τοπογραφικών εργασιών.
Τα κυριότερα έργα τα οποία υποστηρίξαμε:

Υποδομή

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα πιο πλήρη και σύγχρονα «πακέτα» της αγοράς

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ο πλούσιος εξοπλισμός υπαίθρου με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η τεχνολογία για τις τοπογραφικές εφαρμογές.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η Μηχανοργάνωση γραφείου είναι τελευταίας τεχνολογίας 7 δικτυωμένων σταθμών εργασίας με πλήρη εξοπλισμό καινούργιων περιφερειακών μεγίστης απόδοσης plotter, digitizer, scanner κ.λπ

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ

Τα γραφεία μας στεγάζονται σε ισόγειο κατάστημα εμβαδού 170τμ, στη γωνία των οδών Ευελπίδων (αριθμός 31) και Κιμώλου, στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ) στο πεδίο του Άρεως.

Η έδρα μας

Η έδρα μας είναι ισόγειο κατάστημα 170τμ και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και εκτός δακτυλίου.

Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην οδό Ευελπίδων στον αριθμό 31 στη γωνία με την οδό Κιμώλου, μεταξύ των Δικαστηρίων της Αθήνας και του γηπέδου του Πανελληνίου απέναντι από τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ).