Ανακαίνιση Ξενοδοχείων με την βοήθεια του Laser Scanning
Η σάρωση με laser είναι η ιδανική τεχνολογία για την αποτύπωση κτιρίων λόγω της αστραπιαίας σάρωσης, της κατασκευαστικής ακρίβειας, της μεγάλης απόδοσης και του επιπέδου λεπτομέρειας.

Η σάρωση με laser παράγει εξαιρετικά ακριβείς πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στη μελέτη όλων των εγκαταστάσεων μιας ξενοδοχειακής μονάδας καθώς και στις τροποποιήσεις των αρχικών σχεδίων. Η πρόβλεψη στο κόστος της κάθε αλλαγής γίνεται σε πραγματικό χρόνο*.

Η σάρωση με Laser Scanner είναι ιδανική για την καταγραφή της πραγματικότητας (As Built) σε πολλά επίπεδα ενδιαφέροντος όπως η Στατική Μελέτη (καταγραφή Ξυλοτύπου, αποκλίσεων και βλαβών), η Αρχιτεκτονική Μελέτη (2D σχέδια, 3D μοντέλα, ίδρυση As Built BIM) και τα Μηχανολογικά, Ηλεκτρολογικά, Υδραυλικά (BIM MEP).

Η ΧΥΖ έχει κερδίσει τη φήμη για την παροχή άριστης υπηρεσίας σε Τρισδιάστατες Σαρώσεις με Λέιζερ και την γρήγορη παραγωγή σχεδίων από αυτές.

Οι έμπειροι μηχανικοί μας συλλέγουν εκατομμύρια σημεία για κάθε κτίριο ή εγκατάσταση. Μια ομάδα εσωτερικών μηχανικών συνεργάζεται με κάθε πελάτη για να αναπτύξει προσαρμοσμένα παραδοτέα που βοηθούν στη φάση του σχεδιασμού αλλά και στην φάση της εκτέλεσης της Ανακαίνισης του Ξενοδοχείου.

Με τα ακριβή δεδομένα, η μετάβαση από το Σχέδιο στη Κατασκευή γίνεται Άμεσα και Ομαλά χωρίς απρόβλεπτα κόστη, ανησυχίες, διαφωνίες και διαμάχες.

Τα Έργα μας