Ειδικευμένοι στην Τρισδιάστατη Σάρωση με Laser
Η Εταιρία μας

Η ΧΥΖ καινοτομεί και επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Απέσπασε βραβείο στο Blue Growth 2016 του Δήμου Πειραιά και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1000 εταιρείες παγκοσμίως από την PortXL του Port of Rotterdam. H ΧΥΖ ειδικεύεται σε τρισδιάστατες αποτυπώσεις με χωρικούς σαρωτές Laser Scanner 3D, 3D modeling και 360 εικονικές περιηγήσεις για τους τομείς της κατασκευής και της βιομηχανίας.

Οι συνεργάτες μας

Εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τα θέματα που σας απασχολούν στον Τρισδιάστατο ή στο Πολυδιάστατο Χώρο. Η ομάδα των μηχανικών μας συνεργάζεται με κάθε πελάτη για να ολοκληρωθεί το έργο του μέσα στο χρονοδιάγραμμα και στο συμφωνημένο κόστος. Αυτή η ομάδα προσφέρει προσαρμοσμένες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για κάθε έργο.

Υπηρεσίες

Οι ιδιοκτήτες εξοικονομούν χιλιάδες Ευρώ από την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων στο Έργο. Η σάρωση με Laser Scanner γίνεται μέσα σε λίγες ώρες. Λάβετε τις πρώτες πληροφορίες για το χώρο ακόμα και την ίδια μέρα! Την ημέρα που θα κάνουμε εμείς τη σάρωση, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέφος σημείων (Point Cloud) και την εικονική περιήγηση στο χώρο.

Αίτηση προσφοράς

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι σημαντικός, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να έχετε στα χέρια σας μια προσφορά το αργότερο σε 24 ώρες. Αν θέλετε ταχύτερη εξυπηρέτηση και άμεση πληροφόρηση και τις τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 6932339437

Case Studies

Έχουμε υποστηρίξει περισσότερα από 130 εργοτάξια μέχρι σήμερα με περισσότερες από 100 κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα Έργα μοντελοποίησης της πραγματικότητας με Laser Scanner γίνονται από την αρχή (χωρική σάρωση με laser) μέχρι την ολοκλήρωσή τους (μοντελοποίηση) αποκλειστικά από το προσωπικό μας.

Πιστοποιήσεις ISO 9001 – 2015 & ISO 45001:2018

Η ΧΥΖ είναι Πιστοποιημένη από την Bureau Veritas σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 & ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 45001:2018 για την υλοποίηση τεχνικών μελετών στα πεδία: ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ-ΕΙΔΙΚΩΝ 3D ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΩΝ LASER SCANNER ΓΙΑ τη ΝΑΥΤΙΛΙΑ & τη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Τα Έργα μας