Εργαστείτε στην ΧΥΖ

Ζητείται Αρχιτέκτων Μηχανικός

Υπεύθυνος Τοπογράφος Μηχανικός Εργοταξίου

Τοπογράφος Μηχανικός Υπεύθυνος Συνεργείου Υπαίθρου

Μηχανικός Υπεύθυνος Γραφείου

 

Οι θέσεις αυτές αφορούν μόνιμη συνεργασία για τουλάχιστον δύο χρόνια σε μεγάλο Εργοτάξιο στα Νότια της Αθήνας.
 

Εξειδικευόμαστε
Η xyz συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες. Επεκτεινόμαστε στην παραγωγή 3D μοντέλων (κτιρίων, πολύπλοκων βιομηχανικών εγκαταστάσεων, λατομείων κ.α.) με σαρώσεις 3D Laser Scanner. Το προσωπικό εκπαιδεύεται σε νέα λογισμικά. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία για να σας προσφέρουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε υψηλή ποιότητα.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, παρέχουμε στους πελάτες μας μελέτες βασισμένες σε τρισδιάστατες απεικονίσεις. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα σε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο πρωτοποριακός εξοπλισμός για τη χωρική πληροφορική. Επενδύσαμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξXYZ on site Lη και σήμερα επιδιώκουμε να βοηθήσουμε τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος συντήρησης ή κατασκευής από πλευράς χρόνου, προσπάθειας και χρημάτων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις 3D σάρωσης με λέιζερ. 

Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε περιηγήσεις εικονικής πραγματικότητας με προηγμένη μεθοδολογία και εικόνες υψηλής ανάλυσης με τη δυνατότητα μέτρησης όλων.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μαζί με το πάθος μας για καινοτομία και νέες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα, να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις.

Οι Αξίες μας

Καινοτομία Το πάθος μας για τις νέες τεχνολογίες μας επιτρέπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα, να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις. Όχι μόνο οι υπηρεσίες μας είναι καινοτόμες αλλά και οι διαδικασίες και ο τρόπος σκέψης μας. Προσπαθούμε πάντα να βρούμε νέους τρόπους για να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα σε όλες τις λειτουργίες της εταιρείας.

Αξιοπιστία Είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας. Από την πρώτη επαφή με τους πελάτες μας προσπαθούμε να οικοδομήσουμε έντιμες και σαφείς σχέσεις που θα οδηγήσουν σε μακροχρόνια συνεργασία. Δεσμευόμαστε να καλύψουμε τις ειδικές ανάγκες για κάθε πελάτη και να παρέχουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας εντός συμφωνημένων προθεσμιών.

Πάθος Όλα τα μέλη της ομάδας είναι πάθος για τον τομέα τους και απολαμβάνουν να εργάζονται σκληρά και να εξυπηρετούν τους πελάτες μας.

Όλα γύρω από τους πελάτες Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ως συνεργάτη, είμαστε διακριτικοί και υπεύθυνοι και δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Ποιότητα Η ομάδα μας αποτελείται από εμπειρογνώμονες που προσπαθούν πάντα να ενημερώνονται με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα και να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Δεν κοιτάμε το φύλο, το χρώμα, την σεξουαλική προτίμηση, την αναπηρία, την ταυτότητα φύλου, τη θρησκεία ή την εθνικότητα. Πιστεύουμε σε ίσες ευκαιρίες για όλους.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button