Κόστος

Έχουμε συγκεκριμένες χρεώσεις για τις υπηρεσίες Σάρωσης Μοντελοποίησης.

Σεβόμενοι την ανάγκη σας για γρήγορη απόφαση, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να έχετε στα χέρια σας μια προσφορά το αργότερο σε 24 ώρες.

 

Όσο πιο γρήγορα αποφασιστεί η τρισδιάστατη σάρωση με Laser σε ένα έργο κατασκευής ή ανακαίνισης, τόσο περισσότερο κέρδος θα έχει ο πελάτης από αυτήν.

Α) Με τα πλήρη σχέδια και δεδομένα θα μπορεί η διοίκηση του Έργου να πάρει προσφορές από Εργολάβους. Οι πλειοδότες έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο χωρίς να κρύβονται δυσάρεστες εκπλήξεις για τις δύο πλευρές στο μέλλον.

Β) Αποκλείονται αλλαγές, αποξηλώσεις και ανακατασκευές που οφείλονται σε λάθη! Η ανίχνευση των επικαλύψεων των υπηρεσιών γίνεται πλέον μόνο στον Εικονικό Τρισδιάστατο Κόσμο από εμάς ή από τη μελετητική σας ομάδα! Τα χρονοδιαγράμματα δεν χρειάζεται να αλλάξουν εξαιτίας τέτοιων δυσάρεστων αλλαγών πεδίου.

Το αντικείμενο μας είναι να σαρώσουμε με ακρίβεια, να αναλύσουμε και να παραδώσουμε τελικά τα συμφωνηθέντα μέσα στο χρονοδιάγραμμα και στη συμφωνημένη τιμή.

Κάθε έργο είναι μοναδικό και ιδιαίτερο. Το κόστος επηρεάζεται και από παράγοντες που πιθανά κάνουν ιδιαίτερες και τις Σαρώσεις Ακριβείας που θα γίνουν επί τόπου.

Ιδιαιτερότητες όπως το αν ο χώρος είναι ελεύθερος για σάρωση ή αν χρησιμοποιείται από κόσμο, αν είναι άδειος ή γεμάτος με αντικείμενα, οι ειδικές συνθήκες φωτισμού, τοποθεσίας, επικινδυνότητας και τα μέτρα ασφαλείας που θα χρειαστεί να ληφθούν από το προσωπικό μας κατά τη Σάρωση σίγουρα θα επηρεάσουν το κόστος.

Πώς θα αποσβεσθούν τα χρήματα των Σαρώσεων;

Συχνά η διοίκηση, οι Πελάτες σας ή ο Κύριος του Έργου να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να ενταχθεί ένα τέτοιο κόστος στα προβλεπόμενα (ή και στα απρόβλεπτα) έξοδα του Έργου.

Η ζύγιση των πλεονεκτημάτων της τρισδιάστατης σάρωσης με Laser σε σχέση με τη χρήση της παραδοσιακών μετρήσεων της Υπάρχουσας Κατάστασης “As Built” προσθέτει:

Άμεση Καταγραφή

Ο σαρωτής Laser που διαθέτουμε καταγράφει έως και ένα εκατομμύριο τρισδιάστατα δεδομένα ανά δευτερόλεπτο, παρέχοντας απίστευτα ακριβείς και πλούσιες λεπτομέρειες σε κάθε πτυχή του Έργου σας.

Ακρίβεια

Μεμονωμένες μετρήσεις που λαμβάνονται με μετροταινία ή συσκευές χειρός δεν έχουν κατασκευαστική ακρίβεια. Τα «μικροσφάλματα» που δημιουργούνται μπορούν να έχουν πολύ μεγάλο κόστος τόσο σε χρήμα, όσο και σε χρόνο. Η σάρωση με Laser είναι η πιο ακριβής διαθέσιμη μορφή μέτρησης, παρέχοντας ακρίβεια έως το χιλιοστό.

Καταργούνται τα πισωγυρίσματα

Η ενσωμάτωση μιας σάρωσης με Laser στο σχεδιασμό του Έργου, εξασφαλίζει ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες. Ξεχνούμε τα άγχη, τις στεναχώριες, τα πραγματικά απρόβλεπτα έξοδα και τις καθυστερήσεις!

Απαντήσεις σε κάθε ερώτηση σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση

Πόσες φορές έχετε αφήσει το γραφείο σας για να βρεθείτε στο Εργοτάξιο μόνο και μόνο για να δείτε κάτι ή για να μετρήσετε κάτι που ξεχάστηκε;

Με την Εικονική Περιήγηση που συνοδεύει κάθε μας σάρωση μπορείτε να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια της Υπάρχουσας Κατάστασης χωρίς να χρειαστεί να ταξιδεύσετε ούτε λεπτό!

Το πλούσιο οπτικό υλικό που σας προμηθεύουμε μπορεί να γίνει αντικείμενο διαδικτυακής εικονικής επίσκεψης στο χώρο. Έτσι η μελετητική ομάδα, αλλά και η διοίκηση του έργου μπορεί να το μοιραστεί και να το χρησιμοποιεί χωρίς περιορισμούς.

Οι μετρήσεις μας γίνονται ανέπαφα και από μεγάλη απόσταση: Σε πολυσύχναστους χώρους, σε χώρους υψηλού κινδύνου, σε δυσπρόσιτους χώρους ή σε χώρους που η λειτουργία τους δεν μπορεί να διακοπεί.

Χρήση του BIM σε όλη τη διάρκεια ζωής του Νέου Κτιρίου

Από το Μοντέλο Κτηριακών Πληροφοριών BIM που θα ιδρυθεί τα οφέλη δεν σταματούν στη φάση της κατασκευής. Σε όλη τη διάρκεια ζωής του, το κτίριο ή η εγκατάσταση έχουν ένα πανέξυπνο υπερσύγχρονο εργαλείο μοντέλο που τα ακολουθεί. Έτσι το Management και η συντήρηση γίνονται χωρίς λάθη και εκπλήξεις.