Οι μηχανικοί μας - Βιογραφικά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ

bilalis

Ο Δημήτρης Μπιλάλης, έγγαμος με τρία παιδιά, είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός με πτυχίο Τάξεως Γ΄ στις τοπογραφικές μελέτες και Τάξεως Β΄ στην οδοποιία και με ειδίκευση σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων (Katholieke Universiteit Leuven - Belgium).

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος τοπογραφικού τμήματος - συνεργείου στα μεγαλύτερα εργοτάξια που έχουν λάβει χώρα στην Αθήνα (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Στάδιο Καραϊσκάκη, the Mall κ.ο.κ.), ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε εργοτάξια μεταλλικών κατασκευών. Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να κάνει ποδήλατο και να μελετήσει «πατερικά» βιβλία.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΣΩΛΗΣ

 
katsolis

Ο Στέφανος Κατσώλης, έγγαμος με δύο παιδιά, είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός με πτυχίο Τάξεως Γ΄ στις τοπογραφικές μελέτες και Τάξεως Β΄ στην οδοποιία.

Ειδικευμένος στο εξωτερικό στην εξυγίανση μολυσμένων χώρων - εδαφών ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων (Katholieke Universiteit Leuven Belgium).

Αναλαμβάνει υπεύθυνος τοπογραφικού τμήματος με την Κ/Ξ Μοχλος - Cybarco - Iacovou για την εκπόνηση όλων των έργων οδοποιίας του διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, συνολικού μήκους 150Km, όπως διάδρομοι προσγείωσης - απογείωσης και εσωτερικής οδοποιίας.

Στη συνέχεια ειδικεύεται σε θέματα φωτοερμηνείας - φωτογραμμετρίας εκπονώντας πλήθος μελετών. Μεγάλος λάτρης του ποδηλάτου (κινείται μόνο με αυτό) αναλαμβάνει με ομάδα «φίλων του ποδηλάτου» τη διαδικασία εκπόνησης μελέτης και κατασκευής δικτύων ποδηλατοδρόμων για τις μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο της Αθήνας.

Τον ελεύθερο χρόνο του κάνει βόλτες το γιο του (με το ποδήλατο), ενώ όταν βρίσκεται στο σπίτι καλεί φίλους να μοιραστεί μαζί τους τις μαγειρικές του δημιουργίες καθώς και τα εξωτικά cocktails που φτιάχνει.


ΣΤΕΛΛΑ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

 

stella

Η Στέλλα Σπανογιάννη είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. με πτυχίο Τάξεως Α΄ στις τοπογραφικές μελέτες και Τάξεως Α΄ στην οδοποιία.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα κτηματολογίου, καθώς έχει εργαστεί ως υπεύθυνος τοπογράφος μηχανικός σε γραφείο κτηματογράφησης και έχει λάβει μέρος σε τοπογραφικές μελέτες μεγάλων εργοταξίων.

Επίσης, έχει ασχοληθεί (ως μέλος κοινοπραξιών) στην κατασκευή κτιριακών έργων καθώς και στην επίβλεψη τους. Λατρεύει τη θάλασσα και τη φύση, οπότε και κάνει camping για να τα απολαύσει, ενώ τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει κινηματογράφο και ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος.


ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΓΑΝΟΥΔΗ

 

Maria Draganoudi 205

Η Μαρία Δραγανούδη είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ισπανία και στην Ελλάδα στα πλαίσια πρακτικής άσκησης και έχει συμμετάσχει σε workshops και συνέδρια με αντικείμενα τον αστικό σχεδιασμό, την κατοικία αλλά και τη δημιουργία κατασκευών σε κλίμακα 1:1. Έχει ασχοληθεί τόσο με το σχεδιασμό δημοσίων κτιρίων και εξοχικών κατοικιών, όσο και με το σχεδιασμό επίπλων.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα προσανατολίζονται γύρω από την αρχιτεκτονική και τα μαθησιακά περιβάλλοντα.


ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗ

 

Irene Koutelidaki 205

Η Ειρήνη Κουτελιδάκη είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Έχει εμπειρία ως επί τόπου μηχανικός σε μεγάλα Δημόσια έργα τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία και διαθέτει γνώσεις που αφορούν οργάνωση και εκτέλεση έργων Δημοσίου. Ακόμα έχει ασχοληθεί με 3D Visual Design. Στην XYZ ασχολείται κυρίως με τη σύνταξη τοπογραφικών, την φωτοερμηνεία και τις ρυθμίσεις αυθαιρέτων.


ΓIΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΔΗΣ

 

giorgosmanoudis

Ο Γιώργος Μανούδης σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανολόγος στο Imperial College του Λονδίνου και από το 1998 εργάζεται στο χώρο των εφαρμογών του internet σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Εξειδικεύτηκε στη δημιουργία ιστοσελίδων για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τη FIFA και την UEFA. Ο Γιώργος ασχολείται με τον αθλητισμό και στον ελεύθερο χρόνο του, τρέχοντας σε αγώνες βουνού και μεγάλων αποστάσεων. Επίσης, του αρέσουν τα παραδοσιακά κρουστά και παίζει τρομπόνι.


ΗΛΙΑΣ ΚΩΦΟΣ

 

Ilias Kofos 205

Ο Ηλίας Κωφός είναι Τοπογράφος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Διαθέτει γνώσεις σε θέματα αποτυπώσεων και χαράξεων τόσο όσον αφορά στην ύπαιθρο όσο και στις εργασίες που έπονται ή προηγούνται αυτής. Επίσης, μέσω της εταιρίας έχει αναλάβει κύριο ρόλο στις τρισδιάστατες αποτυπώσεις και συγκεκριμένα στις εργασίες που σχετίζονται με το laserscanning και τη μοντελοποίηση.

Ασχολείται με την ποδηλασία δρόμου και την ορειβασία.


ΕΛΕΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Elelni4

Η Ελένη Αργυροπούλου είναι διπλωματούχος Αγρονόμος & Τοπογράφος μηχανικός του Ε.Μ.Π. Έχει μεγάλη εμπειρία σε εργασίες πεδίου κι έχει εργαστεί σε εργοτάξια οδοποιίας και κτιριακών έργων. Διαθέτει γνώση σε θέματα αποτυπώσεων και χαράξεων τόσο όσον αφορά στο ύπαιθρο όσο και στις εργασίες που έπονται ή προηγούνται αυτού.  Επίσης, έχει ασχοληθεί  με ογκομετρήσεις χωματουργικών για εργασίες μεγάλων επιμετρήσεων. Διαθέτει εμπειρία και σε θέματα κτηματολογίου.

Της αρέσουν τα ταξίδια και όποτε βρίσκει ευκαιρία κανονίζει εξορμήσεις στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Της αρέσει επίσης ο χορός και η φωτογραφία.

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΤΣΙΛΑΡΑΣ

Sakis

Ο Σάκης Τσιτσιλαράς είναι πτυχιούχος μηχανικος Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας.
Εργάζεται από το 2008 ως τοπογράφος σε Ελλάδα, Ολλανδία και Μ. Βρετανία συμμετέχοντας
σε μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα. ​
Στον ελεύθερο του χρόνο ταξιδεύει, γυμνάζεται και απολαμβάνει την παρέα των φίλων του.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΗΧΟΣ

 

Aggelos Vichos2

Ο Άγγελος Βήχος είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Πανεπιστημίου Πάντοβας. Από το 1993 ασχολείται με θέματα πολεοδομικά- οικιστικά. Η ενασχόληση του αυτή, τον οδηγεί στην απόφαση το έτος 2000 να εκδώσει το βιβλίο με τίτλο «Ιδιωτική Πολεοδόμηση Στρεμματικών Εκτάσεων».

Προσφέρει υπηρεσίες συμβούλου – μελετητή σε θέματα οικιστικής αξιοποίησης μεγάλων εκτάσεων, δασικά, κατατμήσεων και εθνικού κτηματολογίου προς οικοδομικούς συνεταιρισμούς και ιδιώτες.


Επίσης είναι δικαστικός πραγματογνώμων έχοντας σημαντικές γνώσεις σε θέματα εμπράγματου δικαίου, όσον αφορά τα ακίνητα, όπως συμβολαιογραφικό δίκαιο έκτακτη χρησικτησία κ.λ.π., αρθρογραφώντας κατά καιρούς στο περιοδικό « Περιβάλλον και Δίκαιο».


Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον κινηματογράφο και κάνει πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

   
   

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button