Εικονικές Περιηγήσεις
Συγκεκριμένα το έργο αφορά στην παραγωγή μοντέλων τριών διαστάσεων και προβολή σε αυτά φωτογραφικών εικόνων. Στα παραδοτέα περιλαμβάνεται διαδραστική περιήγηση στο χώρο, όπου η μελετητική ομάδα, η διοίκηση του Έργου ή κάποιος πιθανός πελάτης μπορεί να μοιραστεί πλούσιο οπτικό υλικό. Οι χρήστες μπορούν να δουν την κατάσταση του χώρου με λεπτομέρειες χρήσιμες για την κατανόηση της εγκατάστασης, το σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων.

Οι απομακρυσμένοι χρήστες θα αισθάνονται σαν να είναι εκεί, κάνοντας τη δουλειά τους ευκολότερη με λιγότερα έξοδα μετακινήσεων.

Πέρα από τις υπηρεσίες μας

  • τρισδιάστατης αποτύπωσης
  • μοντελοποίησης
  • τεκμηρίωσης των μοντέλων
  • τη σύνταξη σχεδίων υπολογισμών τεκμηριωμένων ελέγχων αποκλίσεων

εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες των τεκμηριωμένων μετρικών τρισδιάστατων εικόνων.

  • Περιηγηθείτε από το γραφείο σας μέσω διαδικτύου ή off line και δείτε μετρήστε με απόλυτη ακρίβεια, συγκρίνεται.
  • Μοιραστείτε την εμπειρία με συνεργάτες σας που βρίσκονται μακριά και πάρτε αποφάσεις άμεσα.
  • Περιηγηθείτε ακόμα και από VR glasses.

Δείξτε στους πελάτες σας πώς είναι σήμερα η κατάσταση στο χώρο και πως θα γίνει στο μέλλον πάντα με απόλυτη φωτογραφική πιστότητα.

Virtual Tour
Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο της υπηρεσίες μας και δείτε κάθε λεπτομέρεια του χώρου που μετρήθηκε με ακρίβεια, φωτογραφήθηκε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεκμηριώθηκε χωρικά. Ζήστε κάθε χιλιοστό από τον χώρο με το Trimble Real Works Viewer.

Η εφαρμογή τρέχει σε όλους τους υπολογιστές και δίνει πολλές δυνατότητες στο χρήστη για εικονική περιήγηση, μετρήσεις, φωτογράφηση των χώρων, πλήρη εποπτεία των μοντέλων και των σχεδίων του point cloud στο τρισδιάστατο περιβάλλον και μέσα στις τρισδιάστατες εικόνες.