Οι μηχανικοί μας - Βιογραφικά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ

bilalis

Ο Δημήτρης Μπιλάλης, έγγαμος με τρία παιδιά, είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός με πτυχίο Τάξεως Γ΄ στις τοπογραφικές μελέτες και Τάξεως Β΄ στην οδοποιία και με ειδίκευση σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων (Katholieke Universiteit Leuven - Belgium).

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος τοπογραφικού τμήματος - συνεργείου στα μεγαλύτερα εργοτάξια που έχουν λάβει χώρα στην Αθήνα (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Στάδιο Καραϊσκάκη, the Mall κ.ο.κ.), ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε εργοτάξια μεταλλικών κατασκευών. Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να κάνει ποδήλατο και να μελετήσει «πατερικά» βιβλία.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΣΩΛΗΣ

 
katsolis

Ο Στέφανος Κατσώλης, έγγαμος με δύο παιδιά, είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός με πτυχίο Τάξεως Γ΄ στις τοπογραφικές μελέτες και Τάξεως Β΄ στην οδοποιία.

Ειδικευμένος στο εξωτερικό στην εξυγίανση μολυσμένων χώρων - εδαφών ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων (Katholieke Universiteit Leuven Belgium).

Αναλαμβάνει υπεύθυνος τοπογραφικού τμήματος με την Κ/Ξ Μοχλος - Cybarco - Iacovou για την εκπόνηση όλων των έργων οδοποιίας του διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, συνολικού μήκους 150Km, όπως διάδρομοι προσγείωσης - απογείωσης και εσωτερικής οδοποιίας.

Στη συνέχεια ειδικεύεται σε θέματα φωτοερμηνείας - φωτογραμμετρίας εκπονώντας πλήθος μελετών. Μεγάλος λάτρης του ποδηλάτου (κινείται μόνο με αυτό) αναλαμβάνει με ομάδα «φίλων του ποδηλάτου» τη διαδικασία εκπόνησης μελέτης και κατασκευής δικτύων ποδηλατοδρόμων για τις μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο της Αθήνας.

Τον ελεύθερο χρόνο του κάνει βόλτες το γιο του (με το ποδήλατο), ενώ όταν βρίσκεται στο σπίτι καλεί φίλους να μοιραστεί μαζί τους τις μαγειρικές του δημιουργίες καθώς και τα εξωτικά cocktails που φτιάχνει.


ΣΤΕΛΛΑ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

 

stella

Η Στέλλα Σπανογιάννη είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. με πτυχίο Τάξεως Α΄ στις τοπογραφικές μελέτες και Τάξεως Α΄ στην οδοποιία.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα κτηματολογίου, καθώς έχει εργαστεί ως υπεύθυνος τοπογράφος μηχανικός σε γραφείο κτηματογράφησης και έχει λάβει μέρος σε τοπογραφικές μελέτες μεγάλων εργοταξίων.

Επίσης, έχει ασχοληθεί (ως μέλος κοινοπραξιών) στην κατασκευή κτιριακών έργων καθώς και στην επίβλεψη τους. Λατρεύει τη θάλασσα και τη φύση, οπότε και κάνει camping για να τα απολαύσει, ενώ τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει κινηματογράφο και ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος.

 

ΓIΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΔΗΣ

 

giorgosmanoudis

Ο Γιώργος Μανούδης σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανολόγος στο Imperial College του Λονδίνου και από το 1998 εργάζεται στο χώρο των εφαρμογών του internet σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Εξειδικεύτηκε στη δημιουργία ιστοσελίδων για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τη FIFA και την UEFA. Ο Γιώργος ασχολείται με τον αθλητισμό και στον ελεύθερο χρόνο του, τρέχοντας σε αγώνες βουνού και μεγάλων αποστάσεων. Επίσης, του αρέσουν τα παραδοσιακά κρουστά και παίζει τρομπόνι.


ΕΛΕΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Elelni4

Η Ελένη Αργυροπούλου είναι διπλωματούχος Αγρονόμος & Τοπογράφος μηχανικός του Ε.Μ.Π. Έχει μεγάλη εμπειρία σε εργασίες πεδίου κι έχει εργαστεί σε εργοτάξια οδοποιίας και κτιριακών έργων. Διαθέτει γνώση σε θέματα αποτυπώσεων και χαράξεων τόσο όσον αφορά στο ύπαιθρο όσο και στις εργασίες που έπονται ή προηγούνται αυτού.  Επίσης, έχει ασχοληθεί  με ογκομετρήσεις χωματουργικών για εργασίες μεγάλων επιμετρήσεων. Διαθέτει εμπειρία και σε θέματα κτηματολογίου.

Της αρέσουν τα ταξίδια και όποτε βρίσκει ευκαιρία κανονίζει εξορμήσεις στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Της αρέσει επίσης ο χορός και η φωτογραφία.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΗΧΟΣ

 

Aggelos Vichos2

Ο Άγγελος Βήχος είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Πανεπιστημίου Πάντοβας. Από το 1993 ασχολείται με θέματα πολεοδομικά- οικιστικά. Η ενασχόληση του αυτή, τον οδηγεί στην απόφαση το έτος 2000 να εκδώσει το βιβλίο με τίτλο «Ιδιωτική Πολεοδόμηση Στρεμματικών Εκτάσεων».

Προσφέρει υπηρεσίες συμβούλου – μελετητή σε θέματα οικιστικής αξιοποίησης μεγάλων εκτάσεων, δασικά, κατατμήσεων και εθνικού κτηματολογίου προς οικοδομικούς συνεταιρισμούς και ιδιώτες.


Επίσης είναι δικαστικός πραγματογνώμων έχοντας σημαντικές γνώσεις σε θέματα εμπράγματου δικαίου, όσον αφορά τα ακίνητα, όπως συμβολαιογραφικό δίκαιο έκτακτη χρησικτησία κ.λ.π., αρθρογραφώντας κατά καιρούς στο περιοδικό « Περιβάλλον και Δίκαιο».


Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον κινηματογράφο και κάνει πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

   
   

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button